Followers

Monday, 23 May 2011

NUR KASIH THE MOVIE : SOLD OUT!!!!



Hari Khamis lepas ingat nak tengok citer Nur Kasih The Movie...tapi bila sampai Jitra Mall tiket habis!!! Dahla datang dari Perlis semata-mata nak tengok filem ni...(sebab kat Perlis takde panggung wayang, ishh..ishh, ishhh..). Petang tadi (hari Ahad) pun pergila ke Jitra Mall sekali lagi dan nasib tetap sama...tiket habis....oleh kerana tak mau balik rumah macam tu je, so ambil keputusan tengok Pirate of The Carribean...ambil tiket 3D (memang berbaloi dengan harga tiket yang mahal sikit).
Jalan cerita filem sekuel ni sama je dengan yang sebelum-sebelum ni...tetapi yang menarik sikit sebab kali ni ada Penelope Cruz sebagai heroin...so lakonan Penelope memang tidak mengecewakan....(sebab dia cun..hehehe..). Mungkin lain kali pulak nak pergi tengok Nur Kasih The Movie (nak tengok best sangat ke filem ni sampai tiket sold out...)...

No comments:

Post a Comment